The Basic Principles Of رژیم کتوژنیک و بدنسازی
The Basic Principles Of رژیم کتوژنیک و بدنسازی
Blog Article
چربیهای ناسالم: روغنهای گیاهی فرآوری شده، سس مایونز و…
در ادامه با مجله سلامتی لیمومی همراه باشید تا به تمام سوالهای شما جواب بدهیم.
سبزیجات کمکربوهیدرات: سبزیجات سبز، گوجهفرنگی، پیاز، فلفل و…
مشکلات کبدی. رژیم کتوژنیک و کبد چرب با یکدیگر رابطه مستقیم دارند؛ چرا که رژیم غذایی حاوی چربی زیاد می تواند شرایط موجود کبد را بدتر کند.
اگر این رژیم دقیق و درست اجرا شود، بعد از چند روز از ابتدای رژیم، بدن وارد مرحله کتوزیس و آمادگی برای تغییر سوخت از قند به چربی میشود. همچنین این مزایا را به همراه خواهد داشت:
بنابراین متخصصان تغذیه توصیه میکنند، بعد از پایان رژیم کتو، برنامه غذایی خود را به یک رژیم غذایی سبکتر تغییر دهید تا آهسته آهسته وارد مرحله رهایی رژیم و تثبیت وزن شوید.
ترکیب غذاهای پرچرب و پروتئین متوسط در رژیم کتو باعث سیری فوقالعاده میشود. به همین دلیل است که بسیاری از افراد هنگام امتحان کتو، اشتهایشان کم میشود.
به نظر میرسد یکی از کلیدواژههای ماندگاری که به دنیای رژیم لاغری وارد شد، “کتو” است. رژیم کتوژنیک، یک رژیم پرچرب و کم کربوهیدرات است حلیم در رژیم کتوژنیک مجاز است که ادعا دارد میتوانید تمام چربیهایی را که میخواهید مصرف کنید، هرگز دوباره احساس گرسنگی نکنید و حتی عملکرد ورزشی خود را افزایش دهید و در عین حال، وزن کم کنید.
وقتی بدن در این وضعیت قرار میگیرد، در سوزاندن چربی برای تامین انرژی، بسیار کارآمدتر میشود.
رژیم کتوژنیک زمانی در کاهش وزن اثرگذار است که به درستی انجام شود.
علاوهبراین، چربی را در کبد به کتون تبدیل میکند که انرژی مغز را تامین میکند.
پروتئینهای بدون چربی از مواد غذایی توصیه شده برای خروج از رژیم کتوژنیک به شکل اصولی است.
شرایط بیماری هر فرد منحصر به خود او است و هر اقدامی نیازمند مشورت با پزشک مربوطه دارد.
در صورتی که قصد لاغری سریع با رژیم کتو را دارید باید حتما قبل از شروع رژیم تحت نظر یک پزشک تغذیه آزمایش دهید؛ در صورت عدم ابتلا به بیماری های قلبی، چربی بالا و … می توانید در دوره زمانی کوتاه از آن استفاده کنید. این رژیم چگونه شما را لاغر می کند؟